CAT vs. DOG

Standard

Hei, amici! Azi v-am pregatit doua pagini de jurnal: o zi din viata unui caine vs o zi din viata unei pisici. Pe mine m-a amuzat foarte tare 🙂 , asa ca m-am gandit sa il impartasesc si cu voi.

THE DOG DIARY

8:00 am -Mancare de caini! Preferata mea!
9:30 am – Plimbare cu masina! Preferata mea!
9:40 am – Plimbare in parc! Preferata mea!
10:30 am – Periat si curatat! Lucrul meu preferat!
12:00 pm – Oase! Preferatele mele!
1:00 pm – Joaca in curte! Preferata mea!
3:00 pm – Imi alerg coada!
5:00 pm – Cina! Preferata mea!
7:00 pm – Joaca cu mingea! Preferata mea!
8:00 pm – Ma uit la TV cu oamenii! Lucrul meu preferat!
11:00 pm – Dorm in pat! Preferatul meu!

THE CAT DIARY

Ziua 983 in captivitate.

Răpitorii mei  continua sa-mi sa ma terorizeze cu obiecte mici suspendate. Ei iau masa bogata în carne proaspătă, în timp ce alţi deţinuţi   sunt hrăniti cu un fel de pernute uscate. Deşi fac greva foamei pentru raţiile mult prea mici si fara gust,  totuşi trebuie să mănânc ceva.

Singurul lucru care ma tine in viata este visul meu de evadare. Într-o încercare de ai dezgusta, am  vomat din nou pe covor. Azi am decapitat un soarece si corpul său decapitat a scăzut la picioarele lor. Am sperat ca acest lucru ar aduce teama  în inimile lor, din moment ce demonstrez în mod clar capacităţile mele. Cu toate acestea, doar au făcut  comentarii despre ceea ce ei numesc un „vanator”

A fost un fel de adunare a complicilor lor in seara asta. Am fost plasat în regim de izolare pe durata  evenimentului. Cu toate acestea, am putut auzi zgomotele şi mirosul lor. Am auzit că unii complici au alergie la mine. Eu trebuie să învaţ ce înseamnă acest lucru, şi cum să-l foloseasc în avantajul meu.

Sunt convins că ceilalţi prizonieri de aici sunt bine tratati. Câinele primeşte privilegii speciale. El este eliberat în mod regulat, şi pare a fi mai mult decât dispus să se întoarcă. El este, evident, retardat. Pasărea trebuie să fie un informator. Am observat ca comunica cu gărzile regulat. Sunt sigur că el raportează  fiecare mişcare a mea. Rapitorii lui i-au amenajat o colivie speciala, suspendata…in speranta ca va fi in siguranta. Este!..inca

Reclame

3 gânduri despre &8222;CAT vs. DOG&8221;

  1. Oana

    Am ras cu lacrimi….sper ca pisicuta mea nu gandeste la fel…:-S….Felicitari pentru blog! Sunt iremediabil indragostita de el!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s